fredag 19. desember 2008

Melbourne



Melbourne var bare helt fantastisk. Bodde i Warribee som er litt utenfor hos Mark og Sue. Reiste sammen med Runa, noe som gjorde turen vellykket:D

Var der i 6 dager, som vi fyllte med shopping, akvarium, warribee zoo, harley tur og "soccer".
Den mest spesielle dagen må ha vært når vi på lørdagen gikk ut av togstasjonen å tenkte det ble en ny dag med shopping. Midt i melbourne city ser vi en fotball stadium og trasker nå nyskjerrig bor. Viste seg at det var en soccer cup hvor 56 nasjoner var samlet for å spille for de hjemløse. Ja, Norge var med, så vi gikk mot stadiumen de skulle spille på. På veien så vi to som gikk i røde fotball drakter, så av reaksjon stoppet vi og glodde noe skikkelig for å se om det var Norge. De så oss, og kom bort å åpnet med setningen: "Vi er da ikke så pene at folk normalt står å glor, så vi tenker dere er fra Norge?" Deretter møtte vi hele street fotball laget, og endte opp med å sitte å heie med flagg, vikinghatter og den norske landslag sangen. Møtte en annen normann som bor i melbourne, Bård, som vi hadde lunsj med senere i uken. Dagen etter, søndagen, tok Mark oss med på harley tur til St. Kilda. Mark kjørte sykkelen og meg å Runa byttet på å sitte i sidevognen. Jeg må si at det var skikkelig artig å sitte i sidevognen.

Nå begynner jo julen å nærme seg. Jeg er enda ikke ferdig med julepresanger på grun av litt kort problemer, men regner med jeg får det unnagjort på mandag. Julestemningen er dersverre ikke tilstede enda, men den kommer vell.



Ingen kommentarer: